Hi! Ik ben Shanna, 22 jaar en wonend in Leerdam, een klein plaatsje in het midden van het land. Ik hou van creatief bezig zijn: fotografie, webdesign, grafisch design, tekenen en denken. Ik dans al vanaf mijn 6e levensjaar in de danszaal, tegenwoordig ook op feestjes.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met veel plezier heb ik 4 jaar deze opleiding in Rotterdam gevolgd.

Na mijn studie wilde ik mijn vakgebied even op een laag pitje zetten. Ontdekken wat ik nu echt wilde doen qua werk. In deze periode heb ik fulltime gewerkt bij twee bedrijven: CB (voorheen Centraal Boekhuis) en de DA drogisterij en parfumerie. Met veel plezier ben ik hier nog steeds aan het werk, alleen is het nu echt tijd voor een nieuwe uitdaging

In dit jaar ben ik er achter gekomen dat mijn passie voor mijn vakgebied nog niet verdwenen is. Ik hou van hersenspinsels, nieuwe dingen bedenken, uitdagingen en mooie dingen afleveren. Deze dingen wil ik graag allemaal terug laten komen in mijn nieuwe baan.

Download hieronder mijn CV of neem direct contact met mij op.